Top

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ E-SHOP

 

Το http://www.glowera.eu περιλαμβάνει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης καλλυντικών ειδών  μέσω του Διαδικτύου, της ατομικής επιχείρησης με το διακριτικό τίτλο «GLOW ERA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι Κ Ε» (ΑΦΜ: 801781752), που εδρεύει στη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας μας, που βρίσκεται στην διεύθυνση www.glowera.eu. Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγησή σας στην άνω ιστοσελίδα συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

 

 1. ΟΡΟΙ

Το https://www.glowera.eu διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού του καταστήματος. Το https://www.glowera.eu αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω της ιστοσελίδας του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

 1. ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Το https://www.glowera.eu δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα, τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες από το ηλεκτρονικό κατάστημα του https://www.glowera.eu υπηρεσίες, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

 1. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Το https://www.glowera.eu εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας των παρεχόμενων προϊόντων/υπηρεσιών. Το ηλεκτρονικό κατάστημα μας δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης το https://www.glowera.eu ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

 1. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Η ιστοσελίδα www.glowera.eu είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της επιχείρησης με το διακριτικό τίτλο «GLOW ERA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι Κ Ε», η οποία εμπορεύεται καλλυντικά είδη υπό το κατοχυρωμένο σήμα glowera. Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από την glowera, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την glowera  ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της ή/και του https://www.glowera.eu ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στην ιστοσελίδα https://www.glowera.eu δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

 1. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΗ

Οι χρήστες της ιστοσελίδας https://www.glowera.eu αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτή και το ηλεκτρονικό κατάστημα της για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε Περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

 1. ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η glowera αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος της glowera επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Αναγνώριση Πελάτη

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.

Σας παρέχεται η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (e-mail) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα της glowera δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας ανά τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης). Επίσης σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα κατά τη δημιουργία του password.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την Τράπεζα ALPHA BANK,   εγγυώμενη ασφάλεια και αξιοπιστία. Τα προσωπικά σας στοιχεία δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο. Ο μόνος λόγος που σας τα ζητάμε είναι για να μπορέσουμε να σας στείλουμε το προϊόν που επιθυμείτε και να έρθουμε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας αν χρειαστεί. Σε καμία περίπτωση δεν δημοσιοποιούνται, αποκαλύπτονται σε τρίτους. Οι συναλλαγές σας μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών είναι ασφαλής καθώς χρησιμοποιούνται προηγμένα συστήματα ασφαλείας για την αποφυγή υποκλοπής των στοιχείων σας. Συγκεκριμένα κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα μεταφέρεστε σε ασφαλή διακομιστή στην υπηρεσία της Τράπεζας ALPHA BANK.  Όλα τα στοιχεία της κάρτας σας είναι προστατευμένα με τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 256-bit, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκόσμια. Η τράπεζα ALPHA BANK και η επιχείρηση «GLOW ERA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι Κ Ε» δεσμεύονται για την ασφαλή ολοκλήρωση των συναλλαγών σας.

Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια των συναλλαγών σας ή για σχετικές ερωτήσεις μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τα παρακάτω τηλέφωνα της εταιρείας μας

Κεντρικά Γραφεία πωλήσεις

Τηλ: (0030)2310024587

email: [email protected]

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΕΛΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ idees digital agency ΙΚΕ

Απόρρητο Συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου είναι αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του ηλεκτρονικού εμπορίου. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος στη glowera είναι εμπιστευτικές και η glowera έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα: Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε και για όσο χρόνο αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεων/παραγγελιών σας.

Η επιχείρηση με το διακριτικό τίτλο «GLOW ERA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι Κ Ε» και το σήμα glowera δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Στην περίπτωση που η glowera χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου. Με την επιφύλαξη των διατάξεων του κεφαλαίου 7 του παρόντος, που αφορά τα Προσωπικά Δεδομένα, μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους. Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

 1. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του https://www.glowera.eu είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο, αριθμός τηλεφώνου, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας ή για να παράσχουμε αποτελεσματικότερα και με ταχύτητα τις υπηρεσίες μας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες των διαδικτυακών τόπων http://www.glowera.eu, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).

Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι/συμβεβλημένοι με την glowera που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένοι και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Τα προσωπικά σας στοιχεία σε εξαιρετικά σπάνιες και ειδικές περιπτώσεις δύναται να γνωστοποιούνται και σε συνεργαζόμενες με την glowera επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης σας μαζί μας, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία.

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόταση ή δήλωση που σχετίζεται με αυτά τα θέματα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κάνοντας χρήση της ειδικής φόρμας επικοινωνίας, η οποία παρέχεται στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.glowera/contact.

Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα της glowera πατήστε εδώ  https://glowera.eu/privacy-policy/

 1. ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η εταιρεία μας, σας προσφέρει τους εξής τρόπους για να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας:

 1. Μέσω του διαδικτυακού μας καταστήματος στην διεύθυνση https://www.glowera.eu

Περιηγηθείτε στις σελίδες του e-shop και βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

Πατώντας “Αγορά” ή “Προσθήκη στο καλάθι”, το κάθε προϊόν προστίθεται στο καλάθι αγορών σας. Όταν έχετε συγκεντρώσει τα προϊόντα που επιθυμείτε, επιλέξτε το καλάθι αγορών σας ή πατήστε στο “Ολοκλήρωση Παραγγελίας”.

Εδώ βλέπετε αναλυτικά όλα τα προϊόντα που έχετε τοποθετήσει στο καλάθι σας. Μπορείτε να αλλάξετε την ποσότητα καθώς και να αφαιρέσετε προϊόντα. Για να συνεχίσετε τις αγορές σας, επιλέξτε “Συνέχεια Παραγγελίας”. Όταν είστε έτοιμοι να ολοκληρώσετε τις αγορές σας, επιλέξτε “Συνέχεια στην Ολοκλήρωση Παραγγελίας”. Πριν προχωρήσετε στην πληρωμή, δίπλα στο κουμπί «ολοκλήρωση παραγγελίας» εμφανίζεται στην οθόνη σας ένα checkbox με το εξής περιεχόμενο: «Η επιβεβαίωση παραγγελίας συνεπάγεται υποχρέωση πληρωμής».

Αν έχετε ήδη λογαριασμό στο διαδικτυακό μας κατάστημα, συνδεθείτε με τον προσωπικό σας κωδικό, για να επιλεγούν τα στοιχεία αποστολής της παραγγελίας σας. Αν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, μπορείτε να τον δημιουργήσετε πολύ εύκολα και γρήγορα, εδώ.  Πριν ολοκληρώσετε-επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας εμφανίζεται checkbox με το ακόλουθο περιεχόμενο: «γνωρίζω ότι τα προσωπικά στοιχεία που δηλώνω θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την αποστολή της παραγγελίας» και «συμφωνώ με τους όρους χρήσης του e-shop». Αφού επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας, πατώντας “ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ”, θα λάβετε σχετικό e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, καθώς και μια ακόμη ειδοποίηση όταν θα γίνει η αποστολή της.

2.Τηλεφωνικά

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο: (0030)2310024587τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

3.Με  Ε-mail

Μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας με e-mail στο info@glowera.eu

 1. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

 1. Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα VISA & MasterCard

Ολοκληρώστε την παραγγελία σας και πληρώστε με την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα ή και μέσω της ηλεκτρονικής πύλης πληρωμών PAYPAL. Το ηλεκτρονικό κατάστημα glowera.eu δέχεται κάρτες Visa, Mastercard, καθώς και τις προπληρωμένες κάρτες, όλων των τραπεζών. Οι συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες πραγματοποιούνται μέσω της υπηρεσίας Redirection, στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας ALPHA BANK. Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται μόνο με το σύστημα ασφαλείας της ALPHA BANK. Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής κάρτας, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε ασφαλή διακομιστή (secure server) στην υπηρεσία ALPHA BANK e-pos. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία ALPHA BANK, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA ή MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 128-bit Veri Sign, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκοσμίως. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε με το glowera.eu μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς. Η εταιρεία μας δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτού του site.

 1. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Εξοφλήστε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

ALPHA BANK

GR5701407200720002002013553 / BIC CRBAGRAA

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

GR7401722160005216106434337

«GLOW ERA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι Κ Ε»

Δικαιούχος Τραπεζικών λογαριασμών: “«GLOW ERA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι Κ Ε»”

Κατά την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, είναι απαραίτητο να δηλώσετε τον αριθμό παραγγελίας που θα σας έχει αποσταλεί με την ολοκλήρωσή της. Στη συνέχεια, στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με e-mail στο [email protected] ώστε να προχωρήσουμε άμεσα στην αποστολή της παραγγελίας σας. Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε, αφού ολοκληρώσετε τη συναλλαγή, να μας στείλετε με e-mail στο [email protected] το αποδεικτικό κατάθεσης.

 1. Αντικαταβολή στην εταιρεία ταχυμεταφορών με την οποία πραγματοποιείται η αποστολή του δέματος,
 2. Μετρητά στο άτομο που θα σας παραδώσει το δέμα στον χώρο σας, εάν διαμένετε στο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης και έχετε επιλέξει αυτό τον τρόπο μεταφοράς.
 3. Παραλαβή και Πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημά μας

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, και αφού επιλέξετε να την παραλάβετε από το κατάστημά μας, θα ειδοποιηθείτε με email, για το χρόνο παραλαβής της.

 1. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ

Σε περίπτωση αγορών που κάνετε από απόσταση (πχ. μέσω του Internet), μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν και να σας καταβάλλουμε το τίμημα αν μας κοινοποιήσετε γραπτώς μέσω της φόρμας επικοινωνίας https://www.glowera.gr/contact.aspx ή τηλεφωνικά στο (0030)2310024587 εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος από εσάς ή από τρίτο μέρος που θα υποδείξετε. Σε περίπτωση που παραγγείλετε παρτίδα προϊόντων, η προθεσμία εκκινεί την στιγμή που θα παραλάβετε το τελευταίο προϊόν της παρτίδας ή με την ολοκλήρωση της τελευταίας παροχής σε περίπτωση περιοδικών παροχών. Με την άσκηση της υπαναχώρησης υποχρεούστε να επιστρέψετε σε εμάς το προϊόν στην αρχική του άριστη κατάσταση στην οποία σας παραδόθηκε ή να μας παραδώσετε σαφείς και μη αμφισβητήσιμες αποδείξεις ότι το έχετε στείλει ασφαλώς εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης από εσάς και εντός της ίδιας προθεσμίας υποχρεούμαστε να σας επιστρέψουμε τυχόν ποσά που μας έχετε καταβάλλει χρησιμοποιώντας τον τρόπο καταβολής τον οποίο εσείς είχατε επιλέξει για να μας καταβάλετε το τίμημα. Στην περίπτωση που έχετε πληρώσει με κάρτα πληρωμής προβαίνουμε άμεσα στην εντολή προς τον εκδότη της κάρτας και δεν ευθυνόμαστε για τυχόν καθυστερήσεις πίστωσης του τιμήματος σε εσάς που δεν οφείλονται σε εμάς.

Ο καταναλωτής ευθύνεται για τυχόν μείωση της αξίας των αγαθών μόνο ως αποτέλεσμα της διαχείρισης των αγαθών άλλης πλην εκείνης που είναι αναγκαία για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών. Δεν ευθυνόμαστε και δεν θα αποζημιώσουμε καταναλωτή ούτε θα παράγει αποτελέσματα η υπαναχώρηση σε περίπτωση που έχει προκληθεί ζημία στα αγαθά από υπαιτιότητα του καταναλωτή ή σε περίπτωση χρήσης, η οποία υπερβαίνει το αναγκαίο -για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών- μέτρο.

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής. Αν τα έξοδα αποστολής της επιστροφής του προϊόντος υπερβαίνουν το κόστος καθολικής ταχυδρομικής υπηρεσίας, δεν καλύπτονται από την glowera και επιβαρύνουν τον πελάτη.

Το δικαίωμα υπαναχώρησης αργεί στις περιπτώσεις του άρθρου 3ιβ του ν.2251/94, όπως αυτός ισχύει και σε κάθε άλλη περίπτωση που αυτό προβλέπεται από τον νόμο ή την παρούσα σύμφωνα με το νόμο..

Έντυπο Υπαναχώρησης

[συμπληρώστε και επιστρέψτε το παρόν έντυπο μόνο εάν επιθυμείτε να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση]

Προς «GLOW ERA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι Κ Ε»

ΑΦΜ 801781752, Δ.Ο.Υ Z’ Θεσσαλονίκης

Ε-mail: [email protected]  Τηλ.: (0030)2310024587

Διεύθυνση: Θέρμη Θεσσαλονίκης, οδός Φράγμα Θέρμης, Τ.Κ.: 57001

Γνωστοποιώ/Γνωστοποιούμε (*) με την παρούσα ότι υπαναχωρώ/υπαναχωρούμε (*) από τη σύμβασή μου/μας (*) πώλησης των ακόλουθων αγαθών (*)/παροχής της ακόλουθης υπηρεσίας (*)

Που παραγγέλθηκε(-αν) στις (*)/που παρελήφθη(-σαν) στις (*)

Όνομα καταναλωτή(-ών)

Διεύθυνση καταναλωτή(-ών)

Υπογραφή καταναλωτή(-ών) (μόνο εάν το παρόν έντυπο κοινοποιηθεί σε χαρτί)

Ημερομηνία

 1. ΕΥΘΥΝΗ & ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ/ ΕΥΘΥΝΗ ΠΩΛΗΤΗ ΓΙΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ.
 2. Ο παραγωγός κάθε προϊόντος το οποίο αγοράζετε ευθύνεται για κάθε ζημία που οφείλεται σε ελάττωμα του προϊόντος του. Κάθε συμφωνία περιορισμού ή απαλλαγής του παραγωγού από την ευθύνη του είναι άκυρη. Οι αξιώσεις κατά του παραγωγού για ζημιές παραγράφονται μετά τριετία αφότου ο ζημιωθείς πληροφορήθηκε ή όφειλε να πληροφορηθεί τη ζημία, το ελάττωμα και την ταυτότητα του παραγωγού. Μετά δεκαετία από την κυκλοφορία του συγκεκριμένου προϊόντος επέρχεται απόσβεση των δικαιωμάτων του ζημιωθέντος κατά του παραγωγού. Σε περίπτωση αμφιβολίας ως προς την ταυτότητα του παραγωγού ενός προϊόντος που προμηθευτήκατε από εμάς, παρακαλούμε ενημερώστε μας.
 3. Κάθε διαρκές καταναλωτικό αγαθό συνοδεύεται από την έγγραφη εγγύηση του κατασκευαστή του προϊόντος ή της επιχείρησης που εισήγαγε το προϊόν στην ΕΕ ή της επιχείρησης που επιθέτει στο προϊόν τα σήματα της εμφανιζόμενη ως κατασκευαστής (του λοιπού “ο Προμηθευτής”). Παρακαλούμε να δώσετε ιδιαίτερη βαρύτητα στους όρους της παρεχόμενης από τον Προμηθευτή εγγύησης καθώς στα υπόλοιπα συνοδευτικά έγγραφα και στοιχεία τα οποία με ευθύνη του Προμηθευτή περιλαμβάνονται στα προϊόντα και ιδίως αυτά τα οποία αφορούν πληροφορίες για την ασφαλή χρήση και συντήρηση των προϊόντων. Ειδικά τονίζουμε τα εξής:
 4. Ο προμηθευτής οφείλει να παρέχει στον καταναλωτή γραπτώς, στην ελληνική γλώσσα ή με σύμβολα διεθνώς καθιερωμένα, σαφείς και πλήρεις οδηγίες για την ασφαλή χρήση, διατήρηση, συντήρηση και πλήρη αξιοποίηση του προϊόντος και ενημέρωση για τους κινδύνους κατά τη χρήση και διατήρηση του.
 5. Η εγγύηση πρέπει να περιλαμβάνει, με απλή, ευανάγνωστη και κατανοητή διατύπωση στην ελληνική γλώσσα, τουλάχιστον την επωνυμία και τη διεύθυνση του εγγυητή, το προϊόν στο οποίο αναφέρεται η εγγύηση, το ακριβές περιεχόμενο της, τη διάρκεια της και την έκταση της εδαφικής ισχύος της. Η εγγύηση πρέπει να είναι σύμφωνη με τους κανόνες της καλής πίστης και να μην αναιρείται από υπερβολικές ρήτρες εξαιρέσεων. Η διάρκεια της εγγύησης πρέπει να είναι εύλογη σε σχέση με την πιθανή διάρκεια ζωής του προϊόντος. Πιθανή διάρκεια ζωής του προϊόντος είναι ο εύλογα αναμενόμενος χρόνος κατά τον οποίο το προϊόν θα μπορεί να χρησιμοποιείται σύμφωνα με τον προορισμό του, εωσότου η φθορά από την τακτική χρήση καταστήσει το προϊόν άχρηστο ή την περαιτέρω χρήση του οικονομικά ασύμφορη. Εάν κατά τη διάρκεια ισχύος της εγγύησης εμφανισθεί στο προϊόν ελάττωμα και ο προμηθευτής αρνείται ή βραδύνει την άρση του ελαττώματος, πέραν του αναγκαίου κατά περίπτωση χρόνου, ο καταναλωτής δικαιούται να ζητήσει την αντικατάσταση του προϊόντος με νέο ιδίων χαρακτηριστικών και ποιότητας ή εφόσον δεν αποκαθίσταται να ζητήσετε υπαναχώρηση από τη σύμβαση. Αν ο απαιτούμενος χρόνος αποκατάστασης υπερβαίνει τις δεκαπέντε (15) εργάσιμες ημέρες, ο καταναλωτής δικαιούται να ζητήσει την προσωρινή αντικατάσταση του προϊόντος για όσο χρόνο διαρκεί η αποκατάσταση. Η παράβαση των από μέρους του Προμηθευτή των υποχρεώσεων του, δεν θίγει το κύρος της εγγύησης, την οποία ο καταναλωτής μπορεί να επικαλεσθεί και να απαιτήσει από τον Προμηθευτή την τήρησή της. Σε περίπτωση αντικατάστασης του προϊόντος ή ανταλλακτικού του, η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια ως προς το νέο προϊόν.
 6. Πέραν και εκτός της εγγύησης, ο Προμηθευτής καινούργιων διαρκών καταναλωτικών αγαθών οφείλει να εξασφαλίζει στους καταναλωτές τη συνεχή παροχή υπηρεσιών για τη συντήρηση/διόρθωσή τους για χρονικό διάστημα ίσο με την πιθανή διάρκεια της ζωής τους. Επίσης, ο Προμηθευτής οφείλει να εξασφαλίζει στους καταναλωτές την ευχέρεια προμήθειας των ανταλλακτικών και άλλων τυχόν προϊόντων, που απαιτούνται για τη χρήση τους σύμφωνα με τον προορισμό τους, για όλη την πιθανή διάρκεια της ζωής τους.
 7. Σε εφαρμογή των παραπάνω διατάξεων η glowera, εφ’ όσον είναι Προμηθευτής ενός προϊόντος, όπως ορίζεται παραπάνω, θα σας παρέχει κάθε δυνατή συνδρομή για την εκπλήρωση των όρων της εγγύησης του Προμηθευτή, χωρίς επιβάρυνση σας. Αυτό ανεξάρτητα από τις υπηρεσίες εκτός εγγύησης, που μπορούμε κατά περίπτωση να σας παρέχουμε με την εκάστοτε ισχύουσα επιβάρυνση.
 8. H glowera έχει απέναντι σας όλες τις υποχρεώσεις που προβλέπονται στον Αστικό Κώδικα για τον πωλητή. Ειδικά σε περίπτωση ελαττώματος του προϊόντος που σας πωλούμε, το οποίο προϋπήρχε της παράδοσης σε εσάς, μπορείτε (α) να ζητήσετε την επισκευή του χωρίς επιβάρυνση σας ή την αντικατάσταση του με άλλο εκτός και αν αυτό είναι αδύνατο ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες (β) να ζητήσετε την μείωση του τιμήματος και (γ) να υπαναχωρήσετε, εκτός και αν πρόκειται για επουσιώδες πραγματικό ελάττωμα. Οι παραπάνω υποχρεώσεις δεν υπάρχουν σε περίπτωση που το ελάττωμα έχει προκληθεί από εσάς, ή από εν στενή ή ευρεία έννοια ανωτέρα βία. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής. Οι υποχρεώσεις αυτές σε κάθε περίπτωση παραγράφονται εντός διετίας. Παρακαλούμε να δώσετε ιδιαίτερη βαρύτητα στους όρους της παρεχόμενης από τον Προμηθευτή εγγύησης καθώς και στα υπόλοιπα συνοδευτικά έγγραφα και στοιχεία τα οποία με ευθύνη του Προμηθευτή περιλαμβάνονται στα προϊόντα και ιδίως αυτά τα οποία αφορούν πληροφορίες για την ασφαλή χρήση και συντήρηση των προϊόντων.
 9. ΤΡΟΠΟΙ & ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι αποστολές και οι παραλαβές των παραγγελιών σας πραγματοποιούνται με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

 1. Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα – Δωρεάν

Αμέσως μόλις επιβεβαιωθεί η παραγγελία σας, θα ειδοποιηθείτε με σχετικό email για την παραλαβή της από τα γραφεία της εταιρείας μας  (*)

 1. Αποστολή στην πόρτα σας με Courier

Η επιβάρυνση για την προετοιμασία και αποστολή της παραγγελίας σας με Courier, διαμορφώνεται βάσει της αυτοματοποιημένης διαδικασίας των εκάστοτε συνεργαζόμενων εταιριών μεταφορών.

Αποστολές στην ΕΛΛΑΔΑ

Οι αποστολές προς χερσαίους και νησιωτικούς προορισμούς, εντός του δικτύου των καταστημάτων της, γίνονται με εταιρεία ταχυμεταφορών (Courier) και τα προϊόντα παραδίδονται στη διεύθυνση που έχετε επιλέξει, την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την αποστολή τους. Σε ορισμένους νησιωτικούς προορισμούς αλλά και σε περιοχές που χαρακτηρίζονται, βάσει του δικτύου καταστημάτων των μεταφορικών εταιρειών, ως “δυσπρόσιτες”, τα προϊόντα παραδίδονται στην πόρτα σας, συνήθως σε 1-3 εργάσιμες ημέρες. (Σε κάποιες ιδιαίτερα δυσπρόσιτες περιοχές, η παράδοση πραγματοποιείται σε 2 – 5 εργάσιμες ημέρες.)

Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από το συνδυασμό μεγέθους και βάρους (σύστημα ογκομέτρησης Διεθνούς Οργάνωσης Εναέριων Μεταφορών ΙΑΤΑ). Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος και υπολογίζεται πολλαπλασιάζοντας τις τρεις διαστάσεις του δέματος μήκος Χ πλάτος Χ ύψος και διαιρώντας το αποτέλεσμα δια 5000. Παραγγελίες άνω των 3 κιλών, για Ελλάδα και 2 κιλών για την Κύπρο, επιβαρύνονται με επιπλέον μεταφορικά έξοδα. Για την επιβάρυνση μεταφορικών εξόδων, των παραπάνω περιπτώσεων, θα ενημερωθείτε με σχετικό email, πριν την αποστολή της παραγγελίας.

Το κόστος μεταφοράς της εκάστοτε παραγγελίας, αναφέρεται ευκρινώς κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

(*) Παραγγελίες με εντολή παραλαβής από το κατάστημα της εταιρείας μας, που δεν έχουν παραληφθεί, και που δεν έχει προηγηθεί σχετική συνεννόηση για την παραμονή τους, διαγράφονται μετά από 10 ημέρες αυτόματα από το σύστημα.

 

Εξέλιξη αποστολής

Στο email επιβεβαίωσης αποστολής της παραγγελίας σας, θα λάβετε τον μοναδικό αριθμό αποστολής της μεταφορικής εταιρείας. Από το σύνδεσμο (link) της μεταφορικής εκάστοτε μεταφορικής εταιρείας, και με τον αριθμό αποστολής, μπορείτε να ενημερωθείτε, ανά πάσα στιγμή, για την εξέλιξη αποστολής της παραγγελίας σας.

Ευχαριστούμε που μας επιλέξατε για τις αγορές σας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

 1. ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ & ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Η εταιρεία μας έχει διαμορφώσει την πολιτική επιστροφών προϊόντων και ακυρώσεων παραγγελιών, στοχεύοντας πάντα στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Όροι Επιστροφών

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές υπό τους παρακάτω όρους:

 1. Χωρίς περιορισμό των διατάξεων περί Υπαναχωρήσεως του δικαίου Προστασίας του Καταναλωτή, η ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις : Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να κάνετε πίσω «back» και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί «αφαίρεση. Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το 2310-024587 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας. Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 2310-024587 ή επικοινωνήστε μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου, εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελιάς. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας. Σε περίπτωση που παραγγελία σας έχει ήδη τιμολογηθεί και επιθυμείτε την ακύρωση της τότε επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών στο 2310-024587 και δώστε τα στοιχεία της παραγγελίας σας.
 2. Τα προϊόντα που επιστρέφονται από τον πελάτη θα πρέπει:
 • Να μην έχουν χρησιμοποιηθεί.
 • Να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση όπως ακριβώς πριν την πώλησή τους (as new), με τις ασφάλειες αλουμινίου ή χαρτιού να μην έχουν αφαιρεθεί.
 • Να συνοδεύονται από την πλήρη συσκευασία τους (βάζο/φιάλη, κουτί κλπ.) και χωρίς φθορές/αλλοιώσεις .
 • Να συνοδεύονται από οτιδήποτε άλλο μπορεί να περιέχεται στη συσκευασία (έντυπο οδηγιών χρήσεως, κλπ.) .
 • Να συνοδεύονται από την απόδειξη με την οποία εστάλησαν.
 1. Εάν το επιστραφέν προϊόν δεν πληροί τις ανωτέρω προϋποθέσεις, η Επιχείρηση/Ιστοσελίδα έχει το δικαίωμα να μην αποδεχθεί το προϊόν και συνεπώς να μην το αντικαταστήσει. Σε αυτή την περίπτωση, το προϊόν επιστρέφεται στον πελάτη ως έχει και το κόστος της αποστολής επιβαρύνει τον ίδιο τον πελάτη. Σε περίπτωση που το προϊόν φθαρεί κατά την επιστροφή του στην Επιχείρηση, το κόστος της ζημίας που προκύπτει επιβαρύνει τον πελάτη. *Επιστροφές προϊόντων που αγοράστηκαν με προσφορά δεν γίνονται δεκτές.

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή θα πρέπει το προϊόν να συνοδεύεται από το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής, ή τιμολόγιο). Σε περίπτωση που η αγορά είχε γίνει με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να επιδεικνύεται το πρωτότυπο του αποκόμματος που εκδόθηκε από το τραπεζικό τερματικό. Εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις και γίνει δεκτή η επιστροφή προϊόντος, ο πελάτης μπορεί να αγοράσει άλλο/α προϊόν/τα ίσης αξίας, είτε να λάβει πίσω μετρητά, εφόσον η αγορά είχε γίνει με μετρητά. Εφόσον η αγορά είχε γίνει με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση (πίστωση) της πιστωτικής του κάρτας.

Σε περίπτωση που σας παραδοθεί κάποιο ελαττωματικό προϊόν, ενημερώστε μας το συντομότερο δυνατό σχετικά με το προϊόν και το πρόβλημα που παρουσιάστηκε. Εφόσον καλύπτεται κατά το αντικείμενο και χρονικά από την εγγύηση του κατασκευαστή αναλαμβάνουμε να το παραλάβουμε και να το αντικαταστήσουμε με δικά μας έξοδα.

Πριν την επιστροφή του προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας ενημερώσετε, με e-mail στο info@glowera.eu ή στο τηλέφωνο (+30) 2310-024587 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

1.Στο φυσικό μας κατάστημα

Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να μεταβείτε στα γραφεία της εταιρείας μας όπου ο υπεύθυνος θα ελέγξει την κατάσταση του προϊόντος και στην συνέχεια θα σας καθοδηγήσει για τα περαιτέρω. Αν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγή του προϊόντος με κάποιο άλλο, θα σας συστήναμε να επικοινωνήσετε νωρίτερα με το κατάστημα μας, ώστε να επιβεβαιώσετε την διαθεσιμότητα του νέου προϊόντος.

 1. Αποστολή προϊόντος

Στην περίπτωση που δεν είναι δυνατή η προσέλευσή σας στο φυσικό μας κατάστημα, μπορείτε να μας αποστείλετε το προϊόν ακολουθώντας την εξής διαδικασία:

* Συσκευάζετε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή ή χρησιμοποιείτε το κουτί στο οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας.

* Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία ένα έγγραφο στο οποίο μας γνωστοποιείτε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή, ή το νέο προϊόν που θέλετε να σας αποστείλουμε, σε περίπτωση αλλαγής.

* Αποστέλλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπόψιν Τμήματος Επιστροφών.

ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

* Σε περίπτωση υπαιτιότητας της εταιρείας μας, σας επιστρέφουμε τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας δίχως τα τραπεζικά και μεταφορικά έξοδα.

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει ή να τροποποιήσει την πολιτική επιστροφών και ακυρώσεων, δημοσιεύοντας τους σχετικούς νέους όρους και προϋποθέσεις στον ιστότοπό της. Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή σε περίπτωση που η εταιρεία μας, κατά την απόλυτη κρίση της, θεωρήσει ότι ο Πελάτης καταχράται το δικαίωμα επιστροφής ή δρα κακόπιστα διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος ακόμα κι αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις.

Σε περίπτωση που το προϊόν παραβαίνει τους όρους και κριθεί ακατάλληλο προς επιστροφή, τότε αυτό θα επιστρέφεται στον πελάτη. Τα μεταφορικά θα επιβαρύνουν τον ίδιο.

 

Συχνές ερωτήσεις

1.Τι είναι η εγγραφή;

Με την εγγραφή σας στο διαδικτυακό μας κατάστημα, αποκτάτε πρόσβαση στις αγορές προϊόντων και μπορείτε να κάνετε πιο εύκολα και γρήγορα τις παραγγελίες σας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο. Ως εγγεγραμμένος χρήστης, έχετε πρόσβαση στα αναλυτικά στοιχεία του λογαριασμού σας, καθώς και στο ιστορικό των παραγγελιών σας.

 1. Με την εγγραφή στο newsletter, μπορείτε:
 2. να ενημερώνεστε ανά τακτά χρονικά διαστήματα για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν αλλά και να λαμβάνετε τακτικά επιπλέον υλικό.
 3. να μαθαίνετε πρώτοι για τα νέα προϊόντα και προσφορές!

Ως εγγεγραμμένος χρήστης, έχετε πρόσβαση στα αναλυτικά στοιχεία του λογαριασμού σας, καθώς και στο ιστορικό των παραγγελιών σας. Πριν την εγγραφή σας τόσο στο διαδικτυακό μας κατάστημα όσο και στην υπηρεσία «newsletter»  θα εμφανίζεται στην οθόνη σας σχετικό εικονίδιο-κουτάκι με την ένδειξη “συναινώ τα στοιχεία μου να χρησιμοποιηθούν για να λαμβάνω newsletter”.

 1. Τί είναι οι προσφορές;

Οι προσφορές είναι προϊόντα σε ειδικές τιμές ή πακέτα προϊόντων τα οποία προσφέρονται σε τιμή ακόμα χαμηλότερη από ότι προσφέρεται το καθένα ξεχωριστά. Συνήθως υπάρχουν σε περιορισμένο αριθμό και ισχύουν για συγκεκριμένες χρονικές περιόδους και ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Επιστροφές προϊόντων που αγοράστηκαν με προσφορά δεν γίνονται δεκτές.

 1. Πως μπορώ να κάνω την πληρωμή της παραγγελίας μου;

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με 5 διαφορετικούς τρόπους:

Α. Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Β. Με Πιστωτική κάρτα

Γ. Με αντικαταβολή

Δ. Με πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημά μας

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Τρόποι Πληρωμής.

 

 1. Πως μπορώ να πραγματοποιήσω μια παραγγελία;

Μπορείτε να μας δώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

 1. Μέσα από την ιστοσελίδα μας: www.glowera.eu
 2. Τηλεφωνικά: στο 0030 2310-024587 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
 3. Με e-mail: [email protected]

 

Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στη σελίδα μας Τρόποι Παραγγελίας.

 1. Πώς ξέρω ότι η παραγγελία μου ολοκληρώθηκε;

Αμέσως μόλις επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας, θα σας σταλεί e-mail από το glowera.eu, όπου θα αναφέρονται τα αναλυτικά στοιχεία της, ο επιλεγμένος από εσάς τρόπος αποστολής και πληρωμής καθώς και η κατάσταση, στην οποία βρίσκεται η παραγγελία σας. Θα ενημερώνεστε με e-mail άμεσα για κάθε αλλαγή της κατάστασης της παραγγελίας σας (Εκκρεμής, Επιβεβαιωμένη, αποσταλείσα).

 1. Πώς μπορώ να ενημερωθώ για την εξέλιξη αποστολής της παραγγελίας μου;

Στο email επιβεβαίωσης αποστολής της παραγγελίας σας, θα λάβετε τον μοναδικό αριθμό αποστολής της μεταφορικής εταιρείας, με την οποία συνεργαζόμαστε. Από το σύνδεσμο (link) της μεταφορικής εταιρείας, που θα βρείτε στις σελίδες μας και με τον αριθμό αποστολής, μπορείτε να ενημερωθείτε, ανά πάσα στιγμή, για την εξέλιξη αποστολής της παραγγελίας σας.

 1. Πώς θα βρω το προϊόν που θέλω;

Για να σας διευκολύνουμε στην αναζήτηση, τα προϊόντα μας είναι ταξινομημένα σε κατηγορίες, (οριζόντιο menu),. Επίσης στο πεδίο “Αναζήτηση” μπορείτε να εισάγετε σχετικές λέξεις “κλειδιά” που περιγράφουν αυτό που ψάχνετε. Σε περίπτωση που δε βρίσκετε κάποιο προϊόν μέσα στις σελίδες του e-shop, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 0030 2310-024587 για να το αναζητήσουμε και να σας το διαθέσουμε στην καλύτερη δυνατή τιμή.

 1. Σε πόσο χρόνο θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Οι παραγγελίες σας στο διαδικτυακό μας κατάστημα ολοκληρώνονται και αποστέλλονται το ταχύτερο δυνατό. Για παραγγελίες εντός ορίων αστικών κέντρων και δικτύου καταστημάτων των εταιρειών courier, με τις οποίες συνεργαζόμαστε, τα προϊόντα παραδίδονται συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την αποστολή τους. Για αποστολές εκτός των παραπάνω ορίων και για δυσπρόσιτες περιοχές, ο χρόνος παράδοσης είναι 2 – 4 εργάσιμες ημέρες.

 1. Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας μόνο 12 ώρες μετά την ηλεκτρονική της ολοκλήρωση ή 12 ώρες πριν ξεκινήσει η αποστολή της. Σε περίπτωση που έχει ήδη γίνει η αποστολή και εξακολουθείτε να επιθυμείτε την ακύρωσή της, επιβαρύνεστε μόνο με τα μεταφορικά και τραπεζικά έξοδα.

 1. Μπορώ να επιστρέψω κάποιο προϊόν;

Η εταιρεία μας δέχεται την επιστροφή προϊόντων ή και ολόκληρης της παραγγελίας εντός 5 εργασίμων ημερολογιακών ημερών υπό ορισμένες προϋποθέσεις. Δείτε τους όρους στη σελίδα Επιστροφές προϊόντων.

 

 1. Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας

 1. τηλεφωνικά στα (+30) 2310-024587 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες,
 2. με e-mail στο [email protected]
 3. μέσα από τη διαδικτυακή φόρμα επικοινωνίας της εταιρείας μας.

Θα φροντίσουμε να σας εξυπηρετήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

 

 1. Τι γίνεται αν ένα προϊόν που έχω αγοράσει από την εταιρεία σας παρουσιάσει βλάβη εντός της εγγύησης;

Στην περίπτωση αυτή, αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος, εφ’ όσον καλύπτεται από τους όρους της εγγύησης της κατασκευάστριας εταιρίας.

 

 1. Είναι ασφαλή τα προσωπικά μου δεδομένα;

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θεωρεί κάθε πληροφορία που παρέχει ο χρήστης σχετικά με προσωπικά του δεδομένα ή την παραγγελία του απόρρητη και δεσμεύεται πως δε δημοσιοποιεί, ανταλλάσσει, πωλεί ή αποκαλύπτει τα προσωπικά στοιχεία του Πελάτη χωρίς την συγκατάθεση του. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων αλλά και των συναλλαγών σας στους Όρους Χρήσης καθώς και στην Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.