Top
357

Αληθινή πολυτέλεια από τη Φύση

Πολυτέλεια είναι ο χρόνος να γίνεται φίλος. Λιγότερα χρόνια στο πρόσωπο, περισσότερα αφιερωμένα σε κάτι καλό, κάθε μέρα· υγεία, χάρη, ενέργεια, αγάπη. Πίσω από τις επιθυμίες της γυναίκας που επιλέγει Glow Era, για τον εαυτό της ή για τις γυναίκες που νοιάζεται και αγαπά, θα βρείτε όλα τα παραπάνω. Είναι οι αξίες που μας εμπνέουν να δημιουργήσουμε την πιο αποτελεσματική και απολαυστική φροντίδα για τη γυναικεία επιδερμίδα. Τα φυσικά καλλυντικά Glow Era προσφέρουν προηγμένες φόρμουλες, φυσική σύσταση, πολλαπλή δράση, για να γίνει ο χρόνος σύμμαχος και φίλος.

Πολύτιμη δύναμη από τη φύση, για να απολαμβάνετε τον πιο όμορφο εαυτό σας, κάθε μέρα!

Από τον πατέρα της σύγχρονης ιατρικής, τον Ιπποκράτη, τη Σαπφώ της Λέσβου, τον Ζώσιμο τον Αλχημιστή και τον σπουδαίο Γαληνό της Περγάμου κληρονομήσαμε τις αρχές για τη θεραπευτική και καλλυντική δύναμη της φύσης

Ακολουθήσαμε τις αξίες τους, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά φυσικές πρώτες ύλες, αβλαβείς για την ανθρώπινη υγεία και όλους τους έμβιους οργανισμούς: βιολογική αλόη βέρα, έκκριμα σαλιγκαριού, άργιλο, μελισσοκομικά προϊόντα, φυσικούς πολυσακχαρίτες, πρωτεΐνη, φυτικά έλαια.

Εστιάσαμε έρευνα και πάθος στα θαυματουργά δώρα φροντίδας και ομορφιάς που προσφέρει η αλόη βέρα και το σαλιγκάρι. Σήμερα, παρουσιάζουμε με περηφάνια δύο ολοκληρωμένες καλλυντικές σειρές με πολλαπλή δράση και καθαρή, φυσική ενέργεια.

Απόλαυσε μια μοναδική αναγεννητική εμπειρία περιποίησης. Ζήσε μία νέα εποχή καθαρής ομορφιάς!

Οι μοναδικές φόρμουλες που αποτελούν την κάθε σειρά είναι προηγμένες συνθέσεις πολύτιμων συστατικών με θαυματουργή δύναμη από τη φύση. Τα συστατικά τους έχουν επιλεγεί σε συνάρτηση με το θρεπτικό φορτίο τους και την ικανότητα που έχουν, να ενεργοποιούν τις φυσικές διαδικασίες της επιδερμίδας και να επαναφέρουν τη βιολογική ισορροπία στη σύσταση, τη δομή, την υφή και τη λάμψη της. Τα φυσικά καλλυντικά Glow Era προσεγγίζουν ολιστικά την ομορφιά και συνδυάζουν τη βαθιά μελέτη και γνώση της φύσης με τα τελευταία επιτεύγματα της κοσμετολογίας.

 

Νέα εποχή λάμψης

Η Glow Era δραστηριοποιείται στον χώρο της φυσικής κοσμετολογίας από το 2019. Είναι μία νέα εταιρεία με αποστολή να προσφέρει σύγχρονα καλλυντικά προηγμένης σύνθεσης από φυσικές πρώτες ύλες, σε κάθε γυναίκα που αγαπά την πολυτέλεια και επιλέγει καθαρή ομορφιά και περιποίηση με αποτελέσματα. Όλα τα προϊόντα της Glow Era παρασκευάζονται με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και τα ζώα προσφέροντας ethical περιποίηση προσιτού κόστους και premium αποτελεσμάτων.

Φυσικές πρώτες ύλες και ethical φιλοσοφία!

Με πρότυπα τον πατέρα της σύγχρονης ιατρικής, τον Ιπποκράτη, τη Σαπφώ της Λέσβου, τον Ζώσιμο τον Αλχημιστή και τον σπουδαίο Γαληνό της Περγάμου, κληρονομήσαμε και αναπροσαρμόσαμε τις αρχές για τη θεραπευτική και καλλυντική δύναμη της φύσης.

Ακολουθήσαμε τις αξίες τους, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά φυσικές πρώτες ύλες, αβλαβείς για την ανθρώπινη υγεία και όλους τους έμβιους οργανισμούς. Οι κυριότερες από αυτές είναι η βιολογική αλόη βέρα, το έκκριμα σαλιγκαριού, ο άργιλος, το κερί μέλισσας, οι φυσικοί πολυσακχαρίτες, η πρωτεΐνη και τα φυτικά έλαια.

Εστιάσαμε την έρευνα και το πάθος μας στα θαυματουργά δώρα φροντίδας και ομορφιάς που προσφέρει η αλόη βέρα και το σαλιγκάρι. Σήμερα, παρουσιάζουμε με περηφάνια δύο ολοκληρωμένες καλλυντικές σειρές με πολλαπλή δράση και καθαρή, φυσική ενέργεια.

Προηγμένες φόρμουλες και εγγυημένα αποτελέσματα

Απόλαυσε μια μοναδική αναγεννητική εμπειρία περιποίησης και βίωσε μία νέα εποχή καθαρής ομορφιάς! Οι μοναδικές φόρμουλες που αποτελούν την κάθε σειρά είναι προηγμένες συνθέσεις πολύτιμων συστατικών με θαυματουργή δύναμη από τη φύση. Τα συστατικά τους έχουν επιλεγεί σε συνάρτηση με το θρεπτικό φορτίο τους και την ικανότητα που έχουν, να ενεργοποιούν τις φυσικές διαδικασίες της επιδερμίδας και να επαναφέρουν τη βιολογική ισορροπία στη σύσταση, τη δομή, την υφή και τη λάμψη της. Τα φυσικά καλλυντικά Glow Era προσεγγίζουν ολιστικά την ομορφιά και συνδυάζουν τη βαθιά μελέτη και γνώση της φύσης με τα τελευταία επιτεύγματα της κοσμετολογίας.

Premium περιποίηση για ώριμες επιδερμίδες, με απόλυτο σύμμαχο τη φύση!

Η Glow Era στηρίζει την δημιουργία και την σύνθεση των φυσικών της καλλυντικών στις πρωτεύουσες ανάγκες της γυναικείας επιδερμίδας. Με πρότυπο τη γυναίκα που αγαπά να φροντίζει τον εαυτό της και να προσφέρει στο δέρμα της νεότητα με διάρκεια, εμπνέεται και υλοποιεί καλλυντικά με εξελιγμένες φόρμουλες αλλά και ενισχυμένες συνθέσεις, πάντα με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Αποστολή

Να δημιουργούμε πολυτελή φυσικά καλλυντικά με αποκλειστικές φόρμουλες περιποίησης που είναι προσιτά και ταιριάζουν στη σύγχρονη γυναίκα. Η αποστολή μας στηρίζεται στη χρήση ισχυρών φυσικών συστατικών που δημοσιευμένες επιστημονικές μελέτες αποδεικνύουν ότι είναι αποτελεσματικά και ευεργετικά για το δέρμα.

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
Εγγραφείτε σήμερα στο
Newsletter μας και κερδίστε
ισχύει για προϊόντα χωρίς έκπτωση
ΕΚΠΤΩΣΗ -10%
ΕΓΓΡΑΦΗ