Top

«INTERNATIONAL BUSINESS HORIZONS»

Αρ. ΓΕΜΗ 152768904000, ΑΦΜ 135544135, Δ.Ο.Υ Z’ Θεσσαλονίκης

Ε-mail: [email protected]

Τηλ.: (0030)2310024587

Διεύθυνση: Θέρμη Θεσσαλονίκης,

οδός Ματσούκα & Αθανάσιου Διάκου, Τ.Κ.: 57001

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ www.glowera.eu – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

Ι. Εισαγωγή

Η «INTERNATIONAL BUSINESS HORIZONS-ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ» (στο εξής: «η Εταιρία») ως υπεύθυνος επεξεργασίας, σας ενημερώνει για τον τρόπο συλλογής και επεξεργασίας πληροφοριών σχετικά με εσάς.

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα (στο εξής «Δεδομένα») είναι κάθε πληροφορία που αναφέρεται σε φυσικά πρόσωπα των οποίων η ταυτότητα είναι γνωστή ή μπορεί να εξακριβωθεί.

Η προστασία των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα είναι πολύ σημαντική για την Εταιρία, η οποία λαμβάνει μέτρα προς την κατεύθυνση αυτή όταν συλλέγει προσωπικά δεδομένα. Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα – Πολιτική Απορρήτου – Ενημέρωση των υποκειμένων των προσωπικών δεδομένων παραθέτει το είδος των πληροφοριών που μπορεί να συλλέξουμε και σας ενημερώνουμε για το πώς, για πόσο διάστημα και για ποιο σκοπό χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες. Εφαρμόζεται προς όλους τους εμπλεκόμενους με την Εταιρία (Προμηθευτές, Συνεργάτες Πωλητές, Υποψήφιους Συνεργάτες Πωλητές, συνεργαζόμενα φαρμακεία & φαρμακαποθήκες, κέντρα αισθητικής καθώς και λοιπούς μεμονωμένους πελάτες ή υποψήφιους πελάτες στην Ελλάδα ή ανά τον κόσμο, χρήστες της ιστοσελίδας www.glowera.eu).

 

ΙΙ. Υποκείμενα δεδομένων, προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε, πηγές άντλησης προσωπικών δεδομένων:

ΙΙ.1. Ως προς τους υποψήφιους Συνεργάτες Πωλητές: συγκεντρώνουμε τα στοιχεία που μας υποβάλλετε είτε έντυπα, είτε μέσω της αντίστοιχης φόρμας της ιστοσελίδας μας https://www.glowera.eu/site/contact (ονοματεπώνυμο, πόλη, τηλέφωνο, email, επάγγελμα, προηγούμενη εμπειρία, ποινικές καταδίκες). Επίσης, συλλέγουμε όσα στοιχεία μας γνωστοποιείτε όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσων των σελίδων μας στο FACEBOOK, INSTAGRAM, TWITTER και LINKEDIN (ονοματεπώνυμο χρήστη, εικόνα προφίλ, και ό,τι άλλο στοιχείο έχετε δημοσιοποιημένο).

ΙΙ.2. Ως προς τους συνεργάτες μας: συλλέγουμε από εσάς τα προσωπικά δεδομένα και στοιχεία που απαιτούνται για την εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, διεύθυνση, ΑΦΜ, Δ.Ο.Υ., αριθμός τραπεζικού λογαριασμού), όσα δεδομένα σας μας γνωστοποιείτε για τη λήψη απόφασης για την έναρξη της μεταξύ μας συνεργασίας (πληροφορίες βιογραφικού σας), αλλά και ημερομηνία γέννησης, φύλο, διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, ειδικότητα, μητρική γλώσσα, ξένες γλώσσες, επίπεδο σπουδών, τα οποία, επίσης, εσείς μας γνωστοποιείτε.

II.3. Ως προς τους τρίτους, τους πελάτες ή τους υποψήφιους πελάτες: συγκεντρώνουμε τα στοιχεία που οι ίδιοι μας γνωστοποιείτε επικοινωνώντας με την εταιρία μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας (https://www.glowera.eu/site/contact, εγγραφή στο newsletter, δημιουργία λογαριασμού), αλλά και τα στοιχεία σας που μας γνωστοποιούνται –πάντοτε μετά από ρητή συγκατάθεσή σας- μέσω των συνεργαζόμενων με την εταιρία φαρμακείων/ φαρμακαποθηκών & κέντρων αισθητικής, καθώς και μέσω των λοιπών Συνεργατών πωλήσεων (ονοματεπώνυμο, στοιχεία επικοινωνίας).

II.4. Ως προς τους προμηθευτές μας: συλλέγουμε από εσάς τα προσωπικά δεδομένα και στοιχεία που απαιτούνται για την κατάρτιση και εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, διεύθυνση, ΑΦΜ, Δ.Ο.Υ., αριθμός τραπεζικού λογαριασμού).

III. Σκοπός επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων – Νομική Βάση Επεξεργασίας.

III.1.Ως προς τους υποψήφιους Συνεργάτες Πωλητές: Νομική βάση της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί η συγκατάθεσή σας (άρθρο 6 παρ. 1 α GDPR).

Tα προσωπικά σας δεδομένα επεξεργαζόμαστε μόνο για τους συγκεκριμένους σκοπούς για τους οποίους έχετε ρητά συγκατατεθεί και για τους σκοπούς για τους οποίους μας τα έχετε γνωστοποιήσει.

Τυχόν άρνησή σας να μας παραχωρήσετε αυτά τα δεδομένα επιφέρει ανυπαίτια αδυναμία από μέρους μας να λάβουμε μέτρα για την ικανοποίηση των αιτημάτων σας/ ενδιαφερόντων σας.

III.2. Ως προς τους συνεργάτες μας:

Στο πλαίσιο της συμβατικής μας σχέσης επεξεργαζόμαστε πληροφορίες που αφορούν εσάς, τους εταίρους/μετόχους σας και τα όργανα που σας εκπροσωπούν.

Επεξεργαζόμαστε τα Δεδομένα μόνο στον βαθμό που αυτό είναι αναγκαίο για:

(α) Την εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης (άρθρο 6 παρ. 1 α GDPR).

(β) Στατιστικούς σκοπούς, τηρώντας πάντα τις κατάλληλες εγγυήσεις για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες σας (άρθρο 89 GDPR).

(γ) Τη συμμόρφωσή μας με τις υποχρεώσεις μας βάσει της νομοθεσίας (και δη της φορολογικής) (άρθρο 6 παρ. 1 γ GDPR).

(δ) Τους σκοπούς των εννόμων συμφερόντων που επιδιώκουμε, και ειδικότερα την καλή λειτουργία της μεταξύ μας σχέσης συνεργασίας, την οργάνωση, επέκταση, αναβάθμιση, διαφήμιση (και μέσω της δημοσιοποίησης του ονοματεπωνύμου σας, της διεύθυνσής σας, στοιχείων επικοινωνίας σας και της φωτογραφίας του προσώπου σας, εφόσον μας τη χορηγήσετε, στην ιστοσελίδα www.glowera.eu) και διεύρυνση του δικτύου συνεργατών μας, την διαφάνεια της λειτουργίας του δικτύου μας στην Ελλάδα, την προάσπιση των δικαιωμάτων μας, τη θεμελίωση, την άσκηση, την υποστήριξη και την εκτέλεση των νομικών μας αξιώσεων.

Επεξεργαζόμαστε τα Δεδομένα για την ικανοποίηση αυτών των εννόμων συμφερόντων μας και των εννόμων συμφερόντων τρίτων, μόνο εάν έναντι αυτών δεν υπερισχύει το συμφέρον ή τα θεμελιώδη δικαιώματα και οι ελευθερίες σας.

Η παροχή των Δεδομένων αυτών είναι αναγκαία τόσο για την εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης, όσο και για τη συμμόρφωσή μας με τις έννομες υποχρεώσεις μας, αλλά και την ικανοποίηση των εννόμων συμφερόντων μας και των εννόμων συμφερόντων τρίτων.

Τυχόν άρνηση ή παράλειψή σας να μας παραχωρήσετε αυτά τα Δεδομένα μπορεί να επιφέρει ανυπαίτια από μέρους μας αδυναμία εκτέλεσης της μεταξύ μας σύμβασης και να συνιστά παραβίαση από μέρους σας αυτής.

III.3. Ως προς τους τρίτους, πελάτες ή υποψήφιους πελάτες:

Νομική βάση της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί καταρχήν η συγκατάθεσή σας (άρθρο 6 παρ. 1 α GDPR).

Τυχόν άρνησή σας να μας γνωστοποιήσετε αυτά τα δεδομένα επιφέρει ανυπαίτια αδυναμία από μέρους μας ικανοποίησης των αιτημάτων και ενδιαφερόντων σας.

Η Εταιρία μας επίσης, στα πλαίσια της ικανοποίησης των εννόμων συμφερόντων που επιδιώκει, και δη του ελέγχου και της διασφάλισης της ποιότητας των υπηρεσιών της, μπορεί να επικοινωνεί μαζί σας προκειμένου να διαπιστώσει τον βαθμό εξυπηρέτησής σας από τους Συνεργάτες Πωλητές (άρθρο 6 παρ. 1 στ  GDPR).

Tα προσωπικά σας δεδομένα επεξεργαζόμαστε μόνο για τους συγκεκριμένους σκοπούς.

III.4. Ως προς τους προμηθευτές μας:

Επεξεργαζόμαστε τα Δεδομένα σας μόνο στον βαθμό που αυτό είναι αναγκαίο για:

(α) Την εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης (άρθρο 6 παρ. 1 β GDPR).

(β) Τη συμμόρφωσή μας με τις υποχρεώσεις μας βάσει της νομοθεσίας (και δη της φορολογικής) (άρθρο 6 παρ. 1 γ GDPR).

(γ) Τους σκοπούς των εννόμων συμφερόντων που επιδιώκουμε, και ειδικότερα την καλή λειτουργία της μεταξύ μας σχέσης συνεργασίας και την παρακολούθηση της εξέλιξης αυτής, την προάσπιση των δικαιωμάτων μας, τη θεμελίωση, την άσκηση, την υποστήριξη και την εκτέλεση των νομικών μας αξιώσεων (άρθρο 6 παρ. 1 στ GDPR).

Επεξεργαζόμαστε τα Δεδομένα για την ικανοποίηση αυτών των εννόμων συμφερόντων μας και των εννόμων συμφερόντων τρίτων, μόνο εάν έναντι αυτών δεν υπερισχύει το συμφέρον ή τα θεμελιώδη δικαιώματα και οι ελευθερίες σας.

Τυχόν άρνησή σας να μας γνωστοποιήσετε αυτά τα δεδομένα επιφέρει ανυπαίτια από μέρους μας αδυναμία εκτέλεσης της μεταξύ μας σύμβασης.

IV. Κοινοποίηση και Διαβίβαση των Δεδομένων.

Τα Δεδομένα σας δεν κοινολογούνται, ούτε διαβιβάζονται σε τρίτα μέρη, εκτός από τις περιπτώσεις που αναφέρονται ειδικά κατωτέρω.

Σημειώνεται ότι, σε όσες περιπτώσεις τα δεδομένα σας τηρούνται (και) ηλεκτρονικά, κοινολόγηση αυτών μπορεί να λάβει χώρα σε παρόχους υπηρεσιών διαχείρισης και τεχνικής υποστήριξης ιστοτόπων, hosting, domain κ.α., στο πλαίσιο των προσφερόμενων από αυτούς υπηρεσιών.

Ειδικότερες διαβιβάσεις δεδομένων:

IV.1. Ως προς τους Συνεργάτες Πωλητές:

Τα δεδομένα σας διαβιβάζονται:

 

(α) Σε παρόχους εκπαιδευτικών σεμιναρίων, σε περίπτωση που εκδηλώσετε ενδιαφέρον συμμετοχής σε εκπαιδευτικό σεμινάριο που διοργανώνει η εταιρία μας, και

(β) Σε Δικηγόρους, αρμόδιες δικαστικές αρχές ή άλλες αρχές, υπηρεσίες, όργανα, δημόσιους λειτουργούς (ενδεικτικά δικαστικοί επιμελητές, συμβολαιογράφοι), καθώς και τρίτα πρόσωπα (ενδεικτικά δικαστικοί ή ιδιώτες πραγματογνώμονες και τεχνικοί σύμβουλοι, διαιτητές ή διαμεσολαβητές). Η κοινολόγηση αυτή γίνεται μόνο εφόσον είναι αναγκαία για την προάσπιση των δικαιωμάτων μας, τη θεμελίωση, άσκηση, υποστήριξη και εκτέλεση των νομικών μας αξιώσεων έναντι υμών ή/και των Δικαιοδόχων με τους οποίους συνεργάζεστε.

IV.2. Ως προς τους τρίτους, πελάτες ή υποψήφιους πελάτες του δικτύου:

Τα Δεδομένα σας διαβιβάζονται σε Συμβούλους/Συνεργάτες πωλητές της Εταιρίας μας στην Ελλάδα προκειμένου να ικανοποιήσουν το αίτημά σας για την προμήθεια των καλλυντικών της προτίμησής σας και για την κατάρτιση της σχετικής συναλλαγής.

Σε περίπτωση από μέρους σας υποβολής παραπόνου τα δεδομένα σας διαβιβάζονται και στο πρόσωπο το οποίο αφορά το παράπονο (για λεπτομέρειες βλ. Πολιτική διαχείρισης παραπόνων, δημοσιευμένη στη σελίδα https://glowera.eu/politikiparaponon/

 

Ενδέχεται τα Δεδομένα σας να διαβιβαστούν σε τρίτους (δικαστικές και εισαγγελικές αρχές, δικαστικούς επιμελητές κ.λ.π.) σε περίπτωση που προκύψει διένεξη μεταξύ της Εταιρίας μας και των εξωτερικών Συνεργατών ή/και των Συμβούλων /Πωλητών της με αιτία ή αφορμή (όχι αποκλειστική αναγκαίως) την παροχή από τους τελευταίους υπηρεσιών προς εσάς, αλλά και δική σας διένεξη με εξωτερικό Συνεργάτη μας ή/και Συμβούλου του γραφείου μας, στην οποία ήθελε τυχόν εμπλακεί η εταιρία μας.

 

IV.3. Ως προς τους προμηθευτές μας:

Τα δεδομένα σας διαβιβάζονται σε:

(α) Συνεργάτες μας (όπως δικηγόροι, λογιστές κ.α.) και σε Δημόσιες αρχές (πχ Δ.Ο.Υ. Ζ΄ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, σύστημα ΤΑΧΙS) στο μέτρο που είναι αναγκαίο για τη σύναψη της μεταξύ μας σύμβασης, τον καθορισμό των όρων της, αλλά και την τήρηση φορολογικών μας υποχρεώσεων.

(β) Δικηγόρους, αρμόδιες δικαστικές αρχές ή άλλες αρχές, υπηρεσίες, όργανα, δημόσιους λειτουργούς (ενδεικτικά δικαστικοί επιμελητές, συμβολαιογράφοι), καθώς και τρίτα πρόσωπα (ενδεικτικά δικαστικοί ή ιδιώτες πραγματογνώμονες και τεχνικοί σύμβουλοι, διαιτητές ή διαμεσολαβητές). Η κοινολόγηση αυτή γίνεται μόνο εφόσον είναι αναγκαία για την προάσπιση των δικαιωμάτων μας, τη θεμελίωση, άσκηση, υποστήριξη και εκτέλεση των νομικών μας αξιώσεων.

IV.4. Ως προς τους εξωτερικούς Συνεργάτες μας:

Τα δεδομένα σας διαβιβάζονται σε:

(α) Συνεργάτες μας (όπως δικηγόροι, λογιστές κ.α.) και σε Δημόσιες αρχές (πχ Δ.Ο.Υ. Ζ΄ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, σύστημα ΤΑΧΙS) στο μέτρο που είναι αναγκαίο για τη σύναψη της μεταξύ μας σύμβασης, τον καθορισμό των όρων της, αλλά και την τήρηση φορολογικών μας υποχρεώσεων,

(β) Δικηγόρους, αρμόδιες δικαστικές αρχές ή άλλες αρχές, υπηρεσίες, όργανα, δημόσιους λειτουργούς (ενδεικτικά δικαστικοί επιμελητές, συμβολαιογράφοι), καθώς και τρίτα πρόσωπα (ενδεικτικά δικαστικοί ή ιδιώτες πραγματογνώμονες και τεχνικοί σύμβουλοι, διαιτητές ή διαμεσολαβητές). Η κοινολόγηση αυτή γίνεται μόνο εφόσον είναι αναγκαία για την προάσπιση των δικαιωμάτων μας, τη θεμελίωση, άσκηση, υποστήριξη και εκτέλεση των νομικών μας αξιώσεων, και

 

V. Χρόνος διατήρησης των Δεδομένων σας.

Σε περίπτωση που η νομική βάση της από μέρους μας επεξεργασίας των Δεδομένων σας στηρίζεται στη συγκατάθεσή σας, τα Δεδομένα σας διαχειριζόμαστε μέχρι την ανάκληση της συγκατάθεσής σας.

Πέραν αυτού:

V.1. Ως προς τους Συμβούλους /Συνεργάτες Πωλητές:

Τα Δεδομένα σας διατηρούνται για όσο χρόνο είναι ενεργής η συνεργασία σας με την Εταιρία μας.

Μετά τη λήξη ή λύση της, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, θα εξακολουθήσουμε να επεξεργαζόμαστε:

  • Μόνο τα Δεδομένα που είναι αναγκαία για την εκπλήρωση στατιστικών σκοπών, τηρώντας πάντα τις κατάλληλες εγγυήσεις για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες σας.
  • Μόνο τα Δεδομένα που είναι αναγκαία για την προάσπιση των δικαιωμάτων μας, τη θεμελίωση, άσκηση, υποστήριξη και εκτέλεση των νομικών μας αξιώσεων έναντι υμών ή/και του Δικαιοδόχου μας με τον οποίο συνεργαζόσασταν. Η επεξεργασία των Δεδομένων αυτών θα διαρκέσει όσο χρόνο απαιτείται για την παραγραφή των εκατέρωθεν σε κάθε περίπτωση αξιώσεων, την αμετάκλητη περάτωση δικαστικής ή διοικητικής διαδικασίας, στην οποία ενδέχεται να εμπλακούμε ή την ολοκλήρωση διαδικασίας εξωδικαστικής επίλυσης διαφοράς.

Προβαίνουμε σε περιοδική  εξέταση των Δεδομένων που διατηρούμε αποθηκευμένα μετά τη λύση ή λήξη της μεταξύ υμών και του Συνεργάτη μας σύμβασης και προχωράμε στη διαγραφή τους, όταν δεν είναι πλέον αναγκαία για την εκπλήρωση των παραπάνω σκοπών.

V.2. Ως προς τους τρίτους, πελάτες ή υποψήφιους πελάτες της εταιρίας:

Τα Δεδομένα σας διατηρούνται μέχρι την εκδήλωση αντίθετης επιθυμίας από μέρους σας, σε όσες περιπτώσεις η επεξεργασία έχει ως νομική βάση τη συγκατάθεσή σας. Στην περίπτωση που τα Δεδομένα σας επεξεργαζόμαστε για να επικοινωνήσουμε μαζί σας προς το σκοπό του ελέγχου της εξυπηρέτησής σας από το γραφείο μας, επικοινωνία που λαμβάνει χώρα το αργότερο εντός διμήνου από την επικοινωνία σας με την εταιρία μας, διατηρούμε αυτά για διάστημα έξι μηνών από τη σε εμάς γνωστοποίησή τους (για την περίπτωση που η επικοινωνία μας καταλήξει στην υποβολή από μέρους σας παραπόνου βλ. «Πολιτική Διαχείρισης Παραπόνων» της Εταιρίας μας που είναι δημοσιευμένη στην ιστοσελίδα https://glowera.eu/politikiparaponon/ Τέλος, για την περίπτωση που μας γνωστοποιούνται Δεδομένα σας για την άσκηση του ελέγχου των Συνεργατών μας, τα Δεδομένα σας διατηρούνται για διάστημα τριών μηνών από την προς εμάς γνωστοποίηση, εκτός και αν, κατά τον έλεγχο που διενεργήσουμε, προκύψει παράπονο από μέρους σας ή διαπιστώσουμε παραβίαση της δεοντολογίας μεταξύ του γραφείου μας ή/και των συμβούλων/συνεργατών πωλητών του γραφείου μας, οπότε σε αυτές τις περιπτώσεις τα δεδομένα σας διατηρούνται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην «Πολιτική Διαχείρισης Παραπόνων» της Εταιρίας μας που είναι δημοσιευμένη στην ιστοσελίδα https://glowera.eu/politikiparaponon/ ως και για όσο χρόνο απαιτείται για τη θεμελίωση, άσκηση, υποστήριξη των νομικών μας αξιώσεων έναντι του γραφείου ή συμβούλου/συνεργάτη πωλητή με αιτία ή αφορμή (όχι αναγκαστικά αποκλειστική) την παραβίαση της δεοντολογίας στη συνεργασία μας.

V.3. Ως προς τους προμηθευτές μας και τους συνεργάτες μας:

Τα δεδομένα σας διατηρούνται για όσο χρόνο διαρκεί η μεταξύ μας σύμβαση.

Μετά τη λήξη ή λύση της, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, θα εξακολουθήσουμε να επεξεργαζόμαστε:

  • Μόνο τα Δεδομένα που είναι αναγκαία για τη συμμόρφωσή μας με τις υποχρεώσεις μας, κυρίως βάσει της φορολογικής νομοθεσίας. Η επεξεργασία των Δεδομένων αυτών θα διαρκέσει όσο χρόνο απαιτούν οι σχετικές νομοθετικές διατάξεις.
  • Μόνο τα Δεδομένα που είναι αναγκαία για την προάσπιση των δικαιωμάτων μας, τη θεμελίωση, άσκηση, υποστήριξη και εκτέλεση των νομικών μας αξιώσεων. Η επεξεργασία των Δεδομένων αυτών θα διαρκέσει όσο χρόνο απαιτείται για την παραγραφή των εκατέρωθεν αξιώσεων, την αμετάκλητη περάτωση δικαστικής ή διοικητικής διαδικασίας, στην οποία ενδέχεται να εμπλακούμε ή την ολοκλήρωση διαδικασίας εξωδικαστικής επίλυσης διαφοράς μεταξύ μας.

Προβαίνουμε σε περιοδική  εξέταση των Δεδομένων που διατηρούμε αποθηκευμένα μετά τη λύση ή λήξη της μεταξύ μας σύμβασης και προχωράμε στη διαγραφή τους, όταν δεν είναι πλέον αναγκαία για την εκπλήρωση των παραπάνω σκοπών.

 

  1. VI. Ειδικοί όροι για την επεξεργασία Δεδομένων μέσω της ιστοσελίδας www.glowera.eu

VI.i. Δήλωση: Ο παρών διαδικτυακός τόπος (στο εξής «Ιστοσελίδα») αποτελεί ιδιοκτησία της ατομικής επιχείρησης με το διακριτικό τίτλο «INTERNATIONAL BUSINESS HORIZONS», που εδρεύει στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, οδός Ματσούκα & Αθανάσιου Διάκου (ΑΦΜ 135544135) («Εταιρία»), η οποία και τον διαχειρίζεται.

Η περιήγηση και χρήση της Ιστοσελίδας προϋποθέτει και συνεπάγεται την από μέρους σας (στο εξής και «εσείς», «σας», «Χρήστης») ρητή και σαφή αποδοχή και συναίνεση των παρόντων Όρων Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Η Εταιρία, ως υπεύθυνος επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη μέγιστη δυνατή προστασία των προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Ωστόσο, η μεταφορά δεδομένων μέσω διαδικτύου δεν είναι απολύτως ασφαλής και κάθε μεταφορά δεδομένων γίνεται με δική σας ευθύνη.

Όπως αποτυπώνεται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας (https://glowera.eu/oroixrisiseshop/ ) και στην κατωτέρω περιγραφόμενη Πολιτική Cookies, οι υπηρεσίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας απευθύνονται  προς ένα γενικό κοινό, δεν στοχεύουν σε παιδιά και δεν συλλέγουν – εν γνώση τους – προσωπικές πληροφορίες από παιδιά ηλικίας κάτω των 16 ετών.

Με την επιφύλαξη ειδικών προβλέψεων της Παρούσας Πολιτικής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, καμία προσωπική πληροφορία δεν αποτελεί αντικείμενο ενοικίασης, πώλησης, δημόσιας ανάρτησης ή κοινοποίησης σε άλλες εταιρίες, οργανισμούς ή ιστοσελίδες.

VI.ii.Η χρήση της Ιστοσελίδας από τον Χρήστη προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τα παρακάτω:

  1. Αναγνώριση Χρήστη

Για την εγγραφή του Χρήστη και τη δημιουργία λογαριασμού, θα ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμο, η τοποθεσία από την οποία επιθυμεί να εξυπηρετηθεί, ο αριθμός ενός τηλεφώνου επικοινωνίας και η ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail). Με την εγγραφή του, ο Χρήστης συναινεί στην εμφάνιση των στοιχείων του ονοματεπωνύμου με το οποίο έχει εγγραφεί, ώστε να είναι δυνατή η αναζήτηση και εύρεσή του από το γραφείο μας ή Συνεργάτη μας/Πωλητή που θέλει να έρθει σε επικοινωνία μαζί του μέσω της Ιστοσελίδας. Σε καμία περίπτωση η Εταιρία δεν θα ζητήσει από τον Χρήστη στοιχεία σχετικά με τραπεζικούς λογαριασμούς και φορολογικά στοιχεία.

Κατά την επίσκεψή σας στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα συλλέγονται αυτομάτως:

  • Πληροφορίες αναφορικά με τις σελίδες τις οποίες επισκέπτεστε στην ιστοσελίδα
  • Η ημερομηνία και η ώρα της επίσκεψής σας
  • Η διεύθυνση IP σας
  • O τύπος του προγράμματος περιήγησης και το λειτουργικό σύστημα
  • Η ιστοσελίδα (URL) που επισκεφθήκατε πριν την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και
  • Ορισμένα “cookies” (βλ. κατωτέρω Ενότητα 2.1)

Επιπλέον συλλέγεται οποιαδήποτε πληροφορία υποβάλλετε όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα.

Επίσης, συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε, για τους σκοπούς που αναφέρονται κατωτέρω (υπό ενότητα 3), τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα, τα οποία λαμβάνουμε με τη δημιουργία του λογαριασμού σας και τη συναίνεσή σας στην από μέρους μας αποστολή ενημερώσεων:

  • Το όνομά σας
  • Τη διεύθυνσή σας
  • Τον αριθμό τηλεφώνου σας
  • Τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας
  • Τις προτιμήσεις σας αναλόγως των επιλογών που κάνετε κατά τη χρήση της ιστοσελίδας, των εκδηλώσεων ενδιαφέροντός σας, ως και των επιλογών «αγαπημένων» και «αποθηκευμένων».
  • Των προσωπικών σας καταχωρήσεων και των συναλλαγών σας στον τομέα των ειδών καλλυντικών.

 

  1. Cookies, Google Analytics, Facebook, LinkendIn, Google, Instagram, Twitter και AddThis περιηγήσεις.

2.1. Cookies.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τα λεγόμενα cookies. Στη συγκεκριμένη Πολιτική Cookies, αναφερόμαστε σε αυτές τις τεχνολογίες, οι οποίες περιλαμβάνουν cookies, pixels και gifs, από κοινού «Cookies». To cookie είναι ένα μικρό αρχείο το οποίο ενδέχεται να εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας όταν επισκέπτεστε μία ιστοσελίδα. Τα cookies γενικά χρησιμοποιούνται για να παρέχουν στους επισκέπτες μίας ιστοσελίδας επιπλέον λειτουργικότητα κατά την επίσκεψη και περιήγηση στην ιστοσελίδα. Για παράδειγμα, μπορεί να δημιουργούνται για να καταγράφουν την επίσκεψή σας και να υποστηρίζουν την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα, να σας βοηθούν να συνεχίσετε από το σημείο που σταματήσατε και/ή να απομνημονεύουν τις προτιμήσεις και τις ρυθμίσεις σας στην περίπτωση που επισκεφθείτε ξανά την ιστοσελίδα. Τα cookies δεν έχουν πρόσβαση, δεν διαβάζουν, ούτε τροποποιούν οποιαδήποτε άλλα δεδομένα στον υπολογιστή σας.

Τα περισσότερα cookies που χρησιμοποιούνται στην ιστοσελίδα είναι τα λεγόμενα “cookies συνεδρίας”. Διαγράφονται αυτόματα μόλις αποχωρήσετε από την ιστοσελίδα. Από την άλλη πλευρά, τα μόνιμα cookies παραμένουν στον υπολογιστή σας μέχρι να τα διαγράψετε από τον πρόγραμμα περιήγησής σας. Χρησιμοποιούμε μόνιμα cookies προκειμένου να σας αναγνωρίζουμε την επόμενη φορά που θα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας.

Εάν επιθυμείτε να ελέγχετε τα cookies που εγκαθίστανται στον υπολογιστή σας, μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας, ούτως ώστε να σας ειδοποιεί όποτε κάποια ιστοσελίδα θέλει να εγκαταστήσει κάποιο “cookie” ή μπορείτε να εμποδίζετε την εγκατάσταση “cookies” στο σύνολό τους. Μπορείτε επίσης να διαγράφετε τα cookies που έχουν ήδη εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας. Συμβουλευτείτε την ενότητα “Βοήθεια” που βρίσκεται στο πρόγραμμα περιήγησής σας για περισσότερες πληροφορίες.

Μπορείτε να ρυθμίσετε τόσο τη συσκευή που χρησιμοποιείτε για πρόσβαση στο διαδίκτυο, όσο και τον browser, ώστε να αποτρέπεται η δημιουργία και αποθήκευση cookies. Μπορεί αν θέλετε να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα www.allaboutcookies.org/manage-cookies/index.html για πληροφορίες σχετικά με τους πιο συχνά χρησιμοποιούμενους περιηγητές. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι η αποτροπή δημιουργίας των cookies μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγηση και να έχει ως αποτέλεσμα τη μη πλήρη λειτουργία της Ιστοσελίδας.

Κατά την πρόσβαση στον ιστότοπό μας, οι χρήστες ενημερώνονται από ένα banner πληροφοριών σχετικά με την χρήση των cookies, αιτούμενης της συγκατάθεσής του για τη χρήση των cookies. Στο πλαίσιο αυτό υπάρχει, επίσης, αναφορά στην παρούσα Πολιτική Προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Η παρούσα ιστοσελίδα χρησιμοποιεί remarketing tags για διαφημιστικούς λόγους. Η έννοια του «επαναληπτικού μάρκετινγκ» είναι ότι άλλο μέρος/προμηθευτές τρίτων μπορούν να παρουσιάσουν διαφημίσεις μας σε άλλους ιστότοπους στο διαδίκτυο. Οι προαναφερθέντες προμηθευτές μπορεί να χρησιμοποιούν cookies για να σας παρέχουμε διαφημίσεις με βάση προηγούμενη επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Αν θα θέλατε να εξαιρεθείτε από τη χρήση των Google cookies, μπορείτε να επισκεφθείτε το http://www.google.com/ads/preferences/. Επίσης, μπορείτε να αποχωρήσετε από τη χρήση των cookies από τρίτους στην σελίδα Network Advertising Initiative’s opt-out στο http://www.networkadvertising.org/choices/.

Η παρούσα ιστοσελίδα μπορεί να χρησιμοποιήσει το cookie Teracent (Δυναμικής Διαφήμισης). Μπορείτε να εξαιρεθείτε από το cookie Teracent στη σελίδα Teracent opt-out που βρίσκεται στο http://www.teracent.com/about-us/opt-out  Επίσης η παρούσα ιστοσελίδα μπορεί να χρησιμοποιεί Double Click’s pixel επαναληπτικού μάρκετινγκ. Αν θα θέλατε να εξαιρεθείτε από τη χρήση των double click cookies, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα του opt-out DoubleClick στο http://www.google.com/settings/ads/onweb#dislplay OptOut.

Η παρούσα ιστοσελίδα χρησιμοποιεί το Google Analytics για την online διαφήμιση. Προμηθευτές τρίτου μέρους, συμπεριλαμβανομένης της Google, μπορεί να προβάλλουν διαφημίσεις του ιστότοπού μας στο Διαδίκτυο. Η Ιστοσελίδα μας και τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, χρησιμοποιούν cookie αρχικού κατασκευαστή (όπως το cookie του Google Analytics) και τα cookies τρίτων (όπως το cookie DoubleClick), για την ενημέρωση, τη βελτιστοποίηση και την προβολή διαφημίσεων, σύμφωνα με τις προηγούμενες επισκέψεις ορισμένων χρηστών στην ιστοσελίδα μας. Η Ιστοσελίδα μας και τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, χρησιμοποιούν τα cookies αρχικού κατασκευαστή (όπως τα cookies του Google Analytics) και τα cookies τρίτων (όπως το cookie DoubleClick) για να αναφέρουν τον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι εμφανίσεις των διαφημίσεων μας και τις αλληλεπιδράσεις με αυτές τις εμφανίσεις διαφημίσεων που σχετίζονται με τις επισκέψεις στην ιστοσελίδα μας. Τα δεδομένα από τη διαφήμιση βάσει ενδιαφέροντος της Google ή δεδομένα που ανταλλάσσονται με τρίτους (όπως η ηλικία, το φύλο και τα ενδιαφέροντα) χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με το Google Analytics για να εμφανίζει τις διαφημίσεις σε επιλεγμένα site.

Επίσης, χρησιμοποιούμε για στοχευόμενη διαφήμιση cookies από το Facebook Ads. Ο διαδικτυακός τόπος που επισκέπτεστε ενδέχεται, επίσης, να περιλαμβάνει περιεχόμενο ενσωματωμένο, για παράδειγμα, από το YouTube και οι τόποι αυτοί μπορεί να ορίζουν δικά τους cookies.

Δεν ελέγχουμε τα Cookies που χρησιμοποιούνται από τρίτους και για να απενεργοποιήσετε ή απορρίψετε Cookies τρίτων μερών, παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα του αντίστοιχου τρίτου μέρους.

2.2. Google Analytics

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί GoogleAnalytics, μία υπηρεσία αναλύσεων δικτύου που παρέχεται από την Google, Inc, 1600 Amphitreatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA (“ Google”). Tο Google Analytics χρησιμοποιεί cookies τα οποία μας βοηθούν να αναλύουμε τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Η προερχόμενη από τα cookies πληροφορία σχετικά με την από μέρους σας χρήση της ιστοσελίδας, θα μεταδοθεί και θα αποθηκευθεί από τη Google σε διακομιστές στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εάν αυτή η ιστοσελίδα αποκρύπτει τις διευθύνσεις ΙΡ, η δική σας διεύθυνση ΙΡ θα συντμηθεί από την Google εντός κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή κράτους μέλους του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου πριν αποσταλεί στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις η πλήρης διεύθυνση IP σας θα μεταφερθεί στους διακομιστές της Google στις Ηνωμένες Πολιτείες και θα συντμηθεί εκεί. Η Google εγγυάται τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς προστασίας προσωπικών δεδομένων και έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με τη «Συμφωνία Ασφάλειας Απορρήτου». Η Google θα χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες προκειμένου να αξιολογεί την χρήση που κάνετε στην ιστοσελίδα, να συγκεντρώνει αναφορές στη δραστηριότητα της ιστοσελίδας για τους διαχειριστές της ιστοσελίδας και να παρέχει άλλες υπηρεσίες σχετικές με την δραστηριότητα της ιστοσελίδας και τη χρήση του διαδικτύου. Η Google δεν πρόκειται να συνδέσει την διεύθυνση ΙΡ σας με οποιαδήποτε άλλα δεδομένα στα οποία έχει πρόσβαση. Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων εξυπηρετεί στη βελτίωση της παρουσίας μας στο διαδίκτυο και στην εκτίμηση της συμπεριφοράς των χρηστών στην ιστοσελίδα μας. Μπορείτε να εμποδίσετε την Google να συλλέξει πληροφορίες (συμπεριλαμβανομένης και της διεύθυνσης ΙΡ σας) μέσω cookies και να την εμποδίσετε να επεξεργάζεται αυτές τις πληροφορίες μεταφορτώνοντας το ακόλουθο πρόγραμμα περιήγησης και εγκαθιστώντας το: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσεως και πολιτικής προσωπικών δεδομένων μπορείτε να βρείτε στo Google Analytics Terms of Service ή στο Google Analytics privacy Overview. Παρακαλούμε έχετε υπόψη σας ότι σε αυτή την ιστοσελίδα το Google Analytics υποβοηθάται από το “gat.anonymazeIp” για να εξασφαλίσει ανωνυμία στη συλλογή των Διευθύνσεων ΙΡ (ΙΡ masking).

2.3. Περιηγήσεις στο Facebook ( επιλογή- Like).

Οι σελίδες μας συμπεριλαμβάνουν περιηγήσεις του μέσου κοινωνικής δικτύωσης Facebook το οποίο διαχειρίζεται η εταιρεία FacebookInc., 1601 WillowRoad, MenloPark, California, 94025, USA. Oι περιηγήσεις στο Facebook φέρουν το χαρακτηριστικό σήμα του Facebook ή το κουμπί – “Μου αρέσει” στην ιστοσελίδα μας. Μπορείτε να βρείτε όλες τις περιηγήσεις στο Facebook εδώ : http://developers.facebook.com/docs/plugins/.

Όταν επισκέπτεστε τις σελίδες μας, το σύστημα περιήγησης εγκαθιστά μία σύνδεση μεταξύ του προγράμματος περιήγησής σας και του διακομιστή του Facebook. Με τον τρόπο αυτό η εταιρεία Facebook αποκτά την πληροφορία ότι επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας χρησιμοποιώντας την διεύθυνση IP σας. Στην περίπτωση που πατήσετε την επιλογή του Facebook “Like” κατά την διάρκεια που είστε συνδεδεμένοι στον λογαριασμό σας, μπορείτε να συσχετίσετε το περιεχόμενο των σελίδων μας στο προφίλ σας στο Facebook. Με τον τρόπο αυτό το Facebook, μπορεί να συσχετίσει την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας με τον λογαριασμό σας. Σημειώνουμε ότι η εταιρία μας ως πάροχος αυτής της ιστοσελίδας δεν έχει γνώση των δεδομένων που μεταφέρονται ή του τρόπου που η εταιρεία Facebook τις χρησιμοποιεί. Η FACEBOOK εγγυάται τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς προστασίας προσωπικών δεδομένων και έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με τη «Συμφωνία Ασφάλειας Απορρήτου». Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ενημερωθείτε από την δήλωση απορρήτου της Facebook η οποία βρίσκεται στην ακόλουθη τοποθεσία http://facebook.com/policy.php.

Εάν επιθυμείτε να μην συσχετίζει το Facebook την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας με τον λογαριασμό που διατηρείτε στο Facebook, πρέπει να αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας στο Facebook πριν επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας.

2.4 . AddThisplugin

H ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί επίσης έναν σελιδοδείκτη κοινωνικής περιήγησης, καλούμενο “AddThis”, το οποίο μας χορηγείται από την εταιρεία OracleCorporation, 500 OracleParkway, RedwoodShores, CA 94065 (“Oracle”). Μέσω του AddThis , η εταιρεία Oracle επίσης παρέχει σε εμάς υπηρεσίες αναλύσεων δικτύων. Το AddThis, χρησιμοποιεί cookies για να εφαρμόσει την περιγραφείσα λειτουργικότητα. Η εταιρεία Oracle συγκεντρώνει δεδομένα όπως η διεύθυνση ΙΡ σας ή τη δραστηριότητα σας στην ιστοσελίδα μας για να αξιολογήσει τη χρήση που κάνετε στην ιστοσελίδα και να συγκεντρώσει ανώνυμες αναφορές αναφορικά με τη δραστηριότητα στην ιστοσελίδα. Αυτές οι πληροφορίες θα χρησιμοποιηθούν από την εταιρεία Oracle με σκοπό την παροχή σε εσάς στοχευμένων διαφημίσεων. Η Oracle ενδέχεται να μεταφέρει τις συγκεντρωμένες πληροφορίες στους διακομιστές της ή σε τρίτα μέρη εκτός Ευρώπης/ ΕΟΧ.

Περισσότερες λεπτομέρειες στις κατηγορίες αναφορικά με τη συγκέντρωση δεδομένων και την διαδικασία αυτής, θα βρείτε διαθέσιμες στο http://www.addthis.com/privacy/privacy-policy.

Μπορείτε να αντιταχθείτε στη συγκέντρωση δεδομένων από την Oracle ακολουθώντας τις οδηγίες στο http://www.youronlinechoices.eu/.

2.5. Δημιουργία λογαριασμού στην Ιστοσελίδα μας μέσω των εφαρμογών Google, Facebook, LinkendIn.

Σας παρέχετε η δυνατότητα δημιουργίας λογαριασμού στην ιστοσελίδα μας, μέσω της χρήσης των κωδικών σας στις εφαρμογές Google, Facebook, LinkendIn. Σε περίπτωση επιλογής από μέρους σας αυτού του τρόπου δημιουργίας λογαριασμού, θα σας ζητηθεί η συγκατάθεσή σας από την εκάστοτε εφαρμογή της αποστολής στοιχείων στην Εταιρία μας. Τα δεδομένα σας τα οποία λαμβάνουμε στις περιπτώσεις αυτές αφορούν μόνο το ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, τις αναρτήσεις σας στο μέτρο που μας είναι προσβάσιμες αναλόγως της χρήσης των εφαρμογών που ποιείτε, τη φωτογραφία χρήστη που έχετε επιλέξει σε καθεμιά από τις προαναφερόμενες εφαρμογές.

2.6. Twitter.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις λειτουργίες και το περιεχόμενο της υπηρεσίας Twitter μέσω της ιστοσελίδας μας. Πάροχος είναι η Twitter Inc, 1355 Market Street, Suite 900, Σαν Φρανσίσκο, CA94103, ΗΠΑ. Μπορεί να περιλαμβάνει περιεχόμενο όπως εικόνες, βίντεο, κείμενο ή «κουμπιά» που σας επιτρέπουν να αλληλεπιδράσετε με την Εταιρία ή να εγγραφείτε στις δημοσιεύσεις μας. Εάν είστε χρήστης του Twitter, το τελευταίο μπορεί να αντιστοιχίσει το περιεχόμενο και τις λειτουργίες στο προφίλ σας. Το Twitter διασφαλίζει τη συμμόρφωση με τα ευρωπαϊκά πρότυπα προστασίας προσωπικών δεδομένων και πιστοποιείται βάσει της συμφωνίας Ασφάλειας Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ΗΠΑ – ΕΕ.

Για την πολιτική απορρήτου του Twitter, βλ. https://twitter.com/en/privacy.

Εάν επιθυμείτε να αποτρέψετε τη σύνδεση δεδομένων με το προφίλ σας, θα πρέπει να αποσυνδεθείτε από το Twitter και να διαγράψετε τα cookies πριν τα χρησιμοποιήσετε.

2.7. Instagram.

Έχουμε ενσωματώσει το Instagram στην Ιστοσελίδα μας. Ο πάροχος είναι η Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA, 94025, ΗΠΑ. Οι προσωπικές πληροφορίες μπορούν να συλλέγονται και να μεταδίδονται μέσω αλληλεπίδρασης με αυτή την υπηρεσία. Μπορεί να περιλαμβάνει περιεχόμενο όπως εικόνες, βίντεο, κείμενο ή «κουμπιά» που σας επιτρέπουν να αλληλεπιδράσετε με την Εταιρία ή να εγγραφείτε στις δημοσιεύσεις μας. Εάν είστε χρήστης του Instagram, το τελευταίο μπορεί να αντιστοιχίσει το περιεχόμενο και τις λειτουργίες στο προφίλ σας. Το Instagram διασφαλίζει τη συμμόρφωση με τα ευρωπαϊκά πρότυπα προστασίας προσωπικών δεδομένων και πιστοποιείται βάσει της συμφωνίας Ασφάλειας Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ΗΠΑ – ΕΕ.

Για την πολιτική απορρήτου του Instagram βλ. https://help.instagram.com/519522125107875.

Εάν επιθυμείτε να αποτρέψετε τη σύνδεση δεδομένων με το προφίλ σας, θα πρέπει να αποσυνδεθείτε από το Instagram και να διαγράψετε τα cookies πριν τα χρησιμοποιήσετε.

 

 

VI.iii. Σκοπός επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων

Επεξεργαζόμαστε το σύνολο των προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα με το νόμο. Η Εταιρία κάνει χρήση των στοιχείων σας για να σας παρέχει τις υπηρεσίες του διαδικτυακού της ιστότοπου, για να μετρήσει την επισκεψιμότητα της Ιστοσελίδας και τις απαιτήσεις των Χρηστών (παραγωγή στατιστικών χρήσης της ιστοσελίδας), για να βελτιώνει και να αναπτύσσει περαιτέρω την ιστοσελίδα, να ανταποκρίνεται στα αιτήματα και τα μηνύματά σας, να σας αποστέλλει, εφόσον έχετε συναινέσει, ενημερωτικό υλικό για νέες δράσεις της, προωθητικές ενέργειες, εκδηλώσεις, νέα & ανακοινώσεις αναφορικά με την δράση της GLOWERA και τυχόν καινοτόμες εξελίξεις στους τομείς των ειδών καλλυντικών, να σας αποστέλλει, εφόσον έχετε συναινέσει, ενημερωτικά ή/και διαφημιστικά σημειώματα – newsletters, να σας προτείνει είδη καλλυντικών, με κριτήριο: τις προτιμήσεις σας, όπως αυτές είτε έχουν δηλωθεί ρητά στην Εταιρία, είτε συνάγονται από τις επιλογές πλοήγησής σας στην Ιστοσελίδα, των εκδηλώσεων ενδιαφέροντός σας, των επιλογών «αγαπημένων» και «αποθηκευμένων», να αναλύει τα δεδομένα σας σε συγκεντρωτική βάση για σκοπούς επιχειρηματικών πληροφοριών, αλλά και να σας υποβάλλει ενδιαφέρον συνεργασίας, εφόσον έχετε συναινέσει (βλ. και αναλυτικά ανωτέρω υπό ΙΙΙ).

 

VI.iv. Νομική βάση επεξεργασίας και Χρονική διάρκεια διατήρησης συγκεκριμένων Δεδομένων σας που λαμβάνουμε μέσω της χρήσης της ιστοσελίδας

Διατηρούμε και επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας μόνο για όσο χρονικό διάστημα είναι αναγκαίο για την εκπλήρωση των σκοπών για τους οποίους συλλέχθηκαν.

Θα διατηρούμε τα δεδομένα σας, τα οποία συγκεντρώνουμε αυτομάτως όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα, αν δεν επακολουθήσει σύμβαση μεταξύ μας για χρονικό διάστημα που δεν θα υπερβαίνει τους έξι μήνες, και έως και 20 έτη εφόσον συναφθεί σύμβαση μεταξύ μας.

Η διατήρηση των δεδομένων σας μέσω cookies διαρκεί μέχρι την απενεργοποίηση ή τον περιορισμό της μετάδοσης των cookies. Tα ήδη αποθηκευμένα cookies μπορούν να διαγραφούν οποτεδήποτε κατόπιν δήλωσής σας.

Εάν έχετε γίνει συνδρομητές στο ενημερωτικό μας δελτίο, θα διατηρούμε τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας έως ότου διαγραφείτε από το ενημερωτικό μας δελτίο.

Εάν έχετε αποδεχτεί την αποστολή ενημερωτικού υλικού θα διατηρούμε τα Δεδομένα σας έως ότου εκφράσετε αντίθετη άποψη.

Εάν έχετε εγγραφεί στην ιστοσελίδα μας δημιουργώντας λογαριασμό, θα διατηρούμε τα δεδομένα σας για όσο χρονικό διάστημα υπάρχει ο λογαριασμός σας και από τότε και έπειτα μόνο για όσο χρονικό διάστημα είμαστε νομικώς υποχρεωμένοι να διατηρούμε τα δεδομένα σας.

Εάν έχετε επικοινωνήσει μαζί μας υποβάλλοντας παράπονο βλ. ειδικά https://glowera.eu/politikiparaponon/

Κατά τα λοιπά βλ. ανωτέρω υπό V.

 

VI.v. Διαβίβαση των Δεδομένων σε τρίτους.

Βλ. και ανωτ. Υπό IV, όπως και σε κάθε περίπτωση επεξεργασίας περιγράφεται ειδικά.

 

VI.vi. Αποθήκευση – προστασία των προσωπικών δεδομένων: Ο χώρος φιλοξενίας (datacenter) όπου αποθηκεύονται τα προσωπικά σας δεδομένα βρίσκεται στο            Groningen στην Ολλανδία, όπου και φυλάσσονται τα αντίγραφα ασφαλείας (backup).

 

 

VII. Tα δικαιώματά σας

Υπό την ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, έχετε το δικαίωμα:

(α) να ελέγχετε εάν και τι είδους προσωπικά σας δεδομένα διατηρούμε στην κατοχή μας και να έχετε πρόσβαση ή να αιτείστε αντίγραφα των προσωπικών αυτών σας δεδομένων,

(β) να απαιτείτε διόρθωση, συμπλήρωση ή διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων που είναι ανακριβή ή αποκτήθηκαν με μέσα μη συμμορφούμενα στις ισχύουσες ρυθμίσεις,

(γ) να ζητάτε να περιορίζουμε τη συγκέντρωση, την επεξεργασία ή τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων,

(δ) σε εξαιρετικές περιπτώσεις, να μην επιτρέπετε για νόμιμους λόγους την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων,

(ε) να αιτείστε τη μεταφορά των δεδομένων σας,

(στ) να γνωρίζετε την ταυτότητα των τρίτων προσώπων στα οποία έχουν μεταφερθεί τα προσωπικά σας δεδομένα,

(ζ) να ανακαλείτε τη συγκατάθεσή σας.

Τα ανωτέρω δικαιώματά σας μπορείτε να ασκήσετε αποστέλλοντας σχετικό e-mail στη διεύθυνση [email protected] ή στον αριθμό …………….. ή συντάσσοντας τα υφιστάμενα στην Εταιρία μας έντυπα. Σε μία τέτοια περίπτωση, ανταποκρινόμαστε στο αίτημά σας μέσα σε προθεσμία ενός μηνός, εκτός εάν το αίτημα είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο ή υπάρχει πλήθος παρόμοιων αιτημάτων, οπότε η ανωτέρω προθεσμία παρατείνεται κατά δύο μήνες.

(η) να προσφύγετε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για ζητήματα που αφορούν την επεξεργασία των προσωπικών σας δεομένων. Για την αρμοδιότητα της Αρχής και τον τρόπο υποβολής καταγγελίας, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Αρχής (www.dpa.gr → Τα δικαιώματά μου → Υποβολή καταγγελίας), όπου υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες.  Τα στοιχεία της Αρχής είναι:

Διεύθυνση: Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα

Τηλέφωνο: (0030) 210 6475600

Φαξ: (0030) 210 6475628

Ε-mail: [email protected].

VIΙΙ. Αλλαγές στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων – Παρέκταση

Η  Εταιρία μπορεί να τροποποιεί/εμπλουτίζει την παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Παρακαλούμε να ελέγχετε την Ημερομηνία Εφαρμογής στην αρχή της παρούσας Πολιτικής, για να δείτε πότε αναθεωρήθηκε για τελευταία φορά. Κάθε αναθεώρηση θα τίθεται σε εφαρμογή μόλις αναρτούμε την αναθεωρημένη Πολιτική.

Αν κάνουμε ουσιαστικές αλλαγές στην παρούσα Πολιτική που διευρύνουν τα δικαιώματα μας να επεξεργαζόμαστε τα Δεδομένα σας, θα σας ενημερώσουμε και θα σας παρέχουμε τη δυνατότητα επιλογής για τη μελλοντική επεξεργασία από μέρους μας των Δεδομένων σας.

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων διέπεται από το Ελληνικό Δίκαιο. Για την επίλυση κάθε διαφοράς που θα έχει ως αιτία αυτήν, αποκλειστικά αρμόδια θα είναι τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
Εγγραφείτε σήμερα στο
Newsletter μας και κερδίστε
ΕΚΠΤΩΣΗ -10%
ΕΓΓΡΑΦΗ